Bingo online spelen

Bingo online spelen

Hoe speel je online bingo? Er zijn tal van bingospellen en spellen gerelateerd aan bingo te vinden op het internet. Hier kan je 24 uur per dag, zeven dagen in de week, 365 dagen per jaar spelen. Wat je nodig hebt is een computer met een modem zodat je op internet kan. Je hebt dus internettoegang nodig. Daarnaast heb je een web browser nodig en gerelateerde software. Ook is het handig de termen te kennen die vaak in bingo online gebruikt worden als spelers met elkaar communiceren. Bingo games online lijken heel veel op spellen in de echte bingohal. Je hebt hier echter geen last van rook of lawaai of andere storende zaken.

De bingokaart wordt op de PC geshowd in een pop-up window met informatie zoals je kaart, je al afgestreepte nummers en het totaal aantal nummers op de kaart, een lijst met spelers, en een chatroom waar spelers met elkaar kunnen praten door middel van woorden te typen. Om te chatten in een spel tikken spelers op een toetsenbord dat zich vaak onder de kaarten bevindt en drukken daarna op Enter zodat iedereen in de chat room het bericht kan zien.

Veel websites en aanbieders die online bingo aanbieden bieden vaak ook gerelateerde spellen aan alsmede bingo nieuws en commentaar van eerdere winnaars. Daarnaast bieden ze vaak nieuws aan van toernooien die in de toekomst gepland staan. Ook adverteren ze vaak prijzen en plaatsen waar je bingo kan spelen op het internet. Veel spellen van bingo op het internet zijn vrij maar voor een aantal moet je betalen. Het kan ook zijn dat er soms advertenties getoond worden in het spel. Daarnaast moet je vaak nog een maandelijks bedrag betalen voor je internettoegang. Daarom kopen een aantal enthousiaste spelers van bingo een tweede modem zodat ze constant kunnen spelen. De grootste prijzen zijn ook online te winnen. Afrekenen gaat vaak via een creditcard en check of een overschrijving op je bankrekening. Op die manier worden prijzen uitgekeerd.

Er zijn een aantal aanbieders van spellen op internet waar je online bingo kan spelen. Spelers spelen daar voor prijzen en en gratis spellen. Het is niet voor niets dat gratis bingo zo populair is. Vaak moet je voor dat je wilt spelen je registreren met een spelersnaam. Daarbij vragen ze vaak om je e-mailadres zodat je prijzen kan claimen. Ook moet je vaak een wachtwoord invoeren voordat je kan spelen. Elke speler krijgt drie kaarten per spel die verschijnen in een pop-up scherm. Daar zie ook het bord met nummers en een chat window. Soms worden er ook advertenties getoond daar. De patronen die alle spelers hebben worden in de rechterhoek van het window getoond. Vervolgens trekt de computer op willekeurige wijze een aantal ballen met nummers. Dit is gebaseerd op toeval. Als de getallen getrokken zijn, strepen de spelers die getallen van hun kaarten af met een klik op de muis. Als een bepaald patroon is ontstaan dan drukt hij of zij op de bingoknop met de muis of het toetsenbord. Veel online bingo plezier!

Zie ook hier voor meer informatie over bingo in het algemeen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bingo_%28spel%29

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *